Letné mesiace sú príznačné svojou bezstarostnosťou a slobodou. Deti majú prázdniny a môžu sa viac venovať tomu, čo ich baví – hranie sa na ihrisku, prechádzky, športovanie, túry a pod. Aby si však mohli toto všetko vychutnávať, je vhodné aby rodičia už v predstihu mysleli na výber správnej obuvi – sandálok. Neexistuje lepšia voľba ako sandálky od MEMO!

MEMO sandálky sa vyznačujú pohodlím, kvalitným spracovaním a samozrejme atraktívnym dizajnom. Sandálky sú vyrábané s najväčšou precíznosťou z vysoko kvalitnej kože. Práve koža sa veľmi rýchlo a ľahko prispôsobí tvaru chodidla, je priedušná. Toto je dôvod, prečo topánky nespôsobuje podráždenie alebo tvorbu otlakov.

Ďalšou prednosťou sandálok je ich podrážka. Vyznačuje sa svojou hrubosťou a flexibilitou. Tiež sa ohýba v 1/3 svojej dĺžky, čím umožňuje voľný chodenie dieťaťa. Vďaka môže Vaše dieťa chodiť aj po nerovných terénoch a nespevnených povrchoch. Môžete si byť istí, že chodidlo zostane v správnej polohe a bude pevné v topánkach.

Výhody MEMO sandálov pre zdravie:

  1. Každý MEMO model sa vyznačuje svojim jedinečným diagnostickým systémom. Inak to nie je ani v prípade letnej obuvi. Podrážka disponuje 6 zónami. Každá zóna má určitý stupeň oderu. Podľa toho ktorá časť topánky je najviac opotrebovaná odborník vie, akú korekciu je potrebné vykonať.
  2. Spevnená päta – topánka drží pätu v správnej polohe .

Všetky Memo sandálky majú zapínanie na suchý zips, takže si ich vie samo dieťa ľahko obuť/vyzuť.  Suchý zips umožňuje jemnú korekciu nastavenia, aby sandálky dobre sedeli dieťaťu na nohách. Do všetkých modelov je možné aplikovať korekčné vložky.

Na sezónu Jar/Leto 2020 si MEMO pre Vás pripravila jedinečné ponuky. Dávame do pozornosti NOVÉ MODELY JULIETKRISTINA pre dievčatká a MODEL KRIS pre chlapcov.  Máte možnosť si vybrať zo širokej škály modelov, farieb, veľkostí.

Navštívte našu stránku vyberte si tú správnu sandálku a hor sa za letnými dobrodružstvami! 🙂 https://www.kidoop.sk/kategoria-produktu/zdrava-detska-obuv/memo-shoes/sandalky-memo-shoes/

Zdroj: https://memoinfo.pl/pl/blog/Idzie-lato-Czas-wybrac-sandaly-dla-dzieci/54