Jar je v plnom prúde, a preto je vhodné myslieť na správny vyber obuvi pre Vaše dieťa.

Každé dieťa chce mať pekné topánky. Často sa stáva, že malí klienti sú v tomto smere vyberaví. Dievčatká uprednostňujú modely s mašličkami, chlapci väčšinou preferujú čiernu, modrú farbu. Môžeme teda povedať, že deti pozerajú skôr na to, ako obuv vyzerá. Rodičia by však nemali zabúdať na praktickosť.

Topánky pre deti na jar by mali spĺňať niekoľko funkcií:

  1. Najdôležitejšia je jej správna konštrukcia, ktorá  zaručuje správnu podporu pri vývoji detských nôh.
  1. Chráni chodidlo dieťaťa pred meniacimi sa vplyvmi počasia, pred nadmerným potením, zabraňuje prehriatiu chodidla.
  2. Dizajn obuvi

Vyššie uvedené funkcie obuvi v sebe skrýva MEMO obuv.

Vybrané kolekcie obuvi z ponuky MEMO:

MEMO BABY  – topánky z tejto kolekcie sú určené pre najmenšie deti, ktoré začali robiť prvé kroky. Napomáhajú k správnemu vývoju chodidla. Ponúka širokú škálu modelov ako aj pre dievčatá, tak aj pre chlapcov.

MEMO URBAN CLASSIC – obuv je vhodná pre deti v predškolskom a školskom veku, pre ktorých začína byť podstatný dizajn topánok. Práve táto kolekcia zahŕňa v sebe moderný dizajn a všetko, čo má spĺňať zdravá detská obuv –  Profylaktickú podrážku, Thomasová päta a spevnená päta.

MEMO SANDÁLKY – sú vhodné ako aj pre najmenšie deti, tak aj pre staršie. Veľmi obľúbenými sú sandálky z kolekcie „MEMO MAMMAL COLLECTION“  so zvieracími motívmi.

Každý MEMO model je navrhnutý tak, aby podporoval nohu dieťaťa pri chôdzi, zabezpečuje jej komfort a bezpečnosť a je vyrobený z kvalitného materiálu

Viac topánok na MEMO SHOES

Zdroj: https://memoinfo.pl/pl/blog/Idealne-buty-na-wiosne-dla-Twojego-dziecka/52